Novomatic — Winning Technology088 584 0000

De winnende combinatie!

Novo Gaming Exploitatie is in 2013 ontstaan vanuit diverse fusies en overnames van horeca exploitatie bedrijven waaronder Loontjens Automaten, JVH exploitatie, MUBO Automaten en voormalig Pierre de Jonge Automaten. Novo Gaming Exploitatie houdt zich bezig met het opstellen van kans- en behendigheidsautomaten in horeca gelegenheden, daar waar vergunning verleend is.

Momenteel exploiteert Novo Gaming Exploitatie bij benadering 4.500 kansspelautomaten op ongeveer 2.500 horeca locaties en is daarmee marktleider in Nederland op het gebied van kansspel in de horeca. Betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit staan hoog in het vaandel, zowel voor het juiste product op de juiste locatie als in onze samenwerking met de horeca ondernemers, gemeentes en leveranciers.

Novo Gaming Exploitatie werkt dan ook met transparante contracten conform de voorwaarden zoals opgesteld door de branche organisatie VAN. Daarnaast werkt Novo Gaming Exploitatie met overzichtelijke afrekenstaten welke voldoen aan de door de belastingdienst gestelde eisen voor legale kansspel exploitatie.

Weet wat er speelt!

Gezien de aanwezige expertise binnen de groothandel en development van Novo Gaming Netherlands kan Novo Gaming Exploitatie de laatste nieuwigheden aanbieden op het gebied van kansspelen. Een breed kansspel portfolio voor een breed publiek. Van trendy lounge bars tot en met een gezellig bruin café, voor elke locatie biedt Novo Gaming Exploitatie het juiste product.

Novo Gaming Exploitatie is niet enkel bezig met het optimaliseren van een rendabele exploitatie voor vandaag de dag door een optimale mix van producten aan te bieden, maar kijkt ook verder naar potentiele kansen voor haar organisatie en haar klanten. Denk aan sportweddenschappen, indien dit in Nederland gelegaliseerd wordt.

Kansrijke kwaliteit!

De organisatie van Novo Gaming Exploitatie is veelomvattend, maar de horeca ondernemer en spelers staan centraal. Persoonlijke benadering waarbij de klant koning is en er vanuit maatwerk wordt gekeken naar de meest succesvolle samenwerking. Vanuit ons lange termijnbeleid en de positie als marktleider nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door bestuursfuncties te vervullen in de branche organisaties, gesprekspartner te zijn voor diverse verslavingszorginstellingen en als overlegpartner voor de overheid.

Service Storingsnummers

Kansrijke samenwerking

Neem contact op voor meer informatie.

Account Support
accountsupport@novogaming.nl
088-5840 004

Direct contact voor uw regio:

Regio Zuid-Oost

David Smith
06-46448423

Regio Zuid-West

Peter Boxhoorn
06-51282896

Regio Noord-Oost

Remco Midjek
06-46448595

Regio Noord-West

Joep Trommelen
06-46448520