Eurocoin Gaming

Eurocoin Gaming is ontstaan door een fusie van 3 bedrijven: Eurocoin Gaming, JVH gaming products en AWP-design.nl. Eurocoin Gaming biedt een compleet pakket aan producten voor speelautomatenhallen en horeca exploitatie. In de speelautomatenhallen is het marktaandeel ruim 40% en in horeca exploitatie is het marktaandeel maar liefst 80%. Eurocoin Gaming is de exclusieve Nederlandse distributeur voor het Britse merk 'Bell-Fruit Games' en de Sloveense roulette-leverancier 'Gold Club'. Eurocoin Gaming ontwikkelt daarnaast ook spellen voor het Litouwen en heeft daar een marktaandeel van 35% met traditionele kansspelautomaten.

Elam Group

Elam Group concentreert zich met haar productlijn op de speelautomatenhallen. Elam Group heeft een buitengewoon productportfolio waaronder de klassiekers RandoMania™ en Gemini™. Daarnaast is Elam Group distributeur voor de Hongaarse roulette-leverancier Fazi.

Eurocoin Interactive

Eurocoin Interactive is in 2013 opgericht als de 'Interactive Gaming' business unit van NOVOMATIC Netherlands. Eurocoin Interactive houdt zich bezig met traditionele kansspelen voor het gebruik op desktop, mobiele telefoon, tablets en server based / supported terminals. Eurocoin Interactive brengt deze landbased bestsellers naar de interactieve wereld als 'AWP Reloaded Slots'.

NOVOMATIC Development

NOVOMATIC Development is onderdeel van NOVOMATIC Netherlands en ontwikkelt samen met NOVOMATIC Gaming Industries gelieerde organisaties technologieën voor de kansspelmarkt (horeca en speelautomatenhallen).
Met een intern team van hoogwaardig opgeleide softwareontwikkelaars is er een sterk product- en merkenportfolio ontwikkeld: een compleet kansspel aanbod met de meest toonaangevende merken zoals Bell-Fruit Games, Errèl en AWP-design.nl.