NOVOMATIC Netherlands

NOVOMATIC Netherlands, met het hoofdkantoor in Waalwijk, is in 2013 door het Oostenrijkse NOVOMATIC Group opgericht en bestaat uit een fusie van diverse Nederlandse bedrijven die actief zijn op verschillende terreinen in de kansspelindustrie.

NOVOMATIC Netherlands is onderverdeeld in de twee business units 'Gaming Operations' en 'Gaming Technology'. De business unit 'Gaming Operations' is actief op het gebied van exploitatie van kansspelen in zowel horeca als speelautomatenhallen. De business unit 'Gaming Technology' omvat de ontwikkeling, productie en verkoop van kansspelen, online software ontwikkeling en systeem- en platformontwikkeling.

Momenteel zijn er binnen NOVOMATIC Netherlands 350 mensen werkzaam, verdeeld over 5 divisies:

NOVOMATIC Wereldwijd

De NOVOMATIC Group is in 1980 opgericht door professor Johann F. Graf. Met vestigingen in maar liefst 50 landen, activiteiten in 100 landen en wereldwijd 24.500 medewerkers, is de NOVOMATIC Group een van de grootste internationale producenten en exploitanten van kansspelen.
Het kenmerkende aan NOVOMATIC is de unieke kracht in innovatie; onderzoek en ontwikkeling heeft een hoge prioriteit. Dankzij de vele technologiecentra is de NOVOMATIC Group een pionier in de ontwikkeling van innovatieve producten en systeemoplossingen op het gebied van kansspelen.

Meer over de NOVOMATIC Group

Verantwoord spelen

Het faciliteren van kansspelen is onderworpen aan risico's, waarmee NOVOMATIC Netherlands op gepaste wijze omgaat. Er bestaat een uitgebreid 'Responsible Gaming' programma gericht op verantwoord spelen, welke is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde verslavingsonderzoekdeskundigen.

Meer over verantwoord spelen

Carrière

Als een van de meest toonaangevende bedrijven in de kansspelindustrie staat NOVOMATIC Netherlands altijd open voor gemotiveerde en getalenteerde medewerknemers.

Meer over carrière bij NOVOMATIC Netherlands